Live score


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Dimanche γιορτή και σχόλη..Book-keeper 15/03

Tην καλημέρα μου.Λίγο έλειψε χθές να κάνουμε το μπάμ καθώς πέρασαν οι δυο απο τις τρεις επιλογές ενώ η τρίτη η Μπράντφορντ μας το χάλασε σχεδόν στο 90.Στα σημερινά το πρόγραμμα μου είναι καθαρά Γαλλικό με μία δόση Δανίας..
 
Τρεις επιλογές για σήμερα.Ξεκίνημα απο την Δανία και στο μάτς της Εσκμπιερ με την Κοπεγχάγη.Δεν μπορώ να φανταστώ το λόγο που το Over πληρώνει πάνω απο 2 μονάδες την στιγμή που τα τελευταία 7 μάτς της γηπεδούχου ήταν Over ενω και η Κοπεγχάγη γενικά σκοράρει,οποιο και να είναι το αποτέλεσμα το κρατάω.Συνεχίζω με την Παρί,και εδώ παίζω ενα γενικά ρισκαδόρικο σημείο το οποίο είναι σαν να παίζεις δύο αγώνες μαζί.Δεν βλέπω πολλά γκόλ στο μάτς,και επίσης σαν έμπνευση κρατάω το Χημ/2τελ.
 


Συνεχίζω και κλείνω με Γαλλία. Για το ντέρμπι της Γαλλίας δεν έχω να πώ και πάρα πολλά.Εκτίμηση μου ήταν να ποντάρω στον άσο λόγω έδρας αλλα κάτι με κρατάει καθώς ναι μεν οι δυο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση αλλα η Λυών είναι σε καλύτερη σε πολύ καλύτερη μάλιστα και αν εξαιρέσεις το ξεμπούκομα της Μαρσέιγ την προηγούμενη αγωνιστική δέν έχει επιδείξει κάτι το τόσο σημαντικό σε σχέση με την Λυών.Διπλό και ο θεός βοηθός.


Μπορντό - Παρί Σ.Ζ. Xημ/2τελ(4,60)

Έσμπιεργκ - Κοπεγχάγη Over2.5(2.25)

Μαρσέιγ - Λυών 2(3.80)

Δεν υπάρχουν σχόλια: