Live score


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Χoρτάσαμε απο σεντόνια..Book-keeper 12/03

Το κοράκι στο μάτς της Παρί μας τα χάλασε ολα καθώς εφόσον το μάτς της Αεκ διακοπή και κατα το φυσιολογικό θα μας το έδιναν σαν μονάδα περιμέναμε το μάτς της Τσέλσι ωστε να πληρωθούμε απο κάπου και ήρθε ο μαυροφορεμένος και είδε κάπου μια κόκκινη και την έδωσε.To αποτέλεσμπα πάντως ήταν δίκαιο και πέρα τουτου η εκτίμηση μου είναι πως θα έβγαινε άνετα το σημείο εαν δεν γινόταν αυτά που έγιναν.Συνεχίζουμε στα σημερινά





Μάχη για το Europa League έχουμε σήμερα. 3 επιλογές κράτησα απο την σημερινή ημέρα και οι τρείς είναι δυνατά και με μεγάλες αποδόσεις σημεία.

Ξεκίνημα απο την Γερμανία οπου η αήττητη μέχρι πρότινος Βολφσμπουργκ έχασε απο την Αουσμπουργκ και έσπασε το ρόδι.Θεωρώ πως και μετά το Κυριακάτικο ρεσιτάλ της Ιντερ που απο 2-0 το έκανε 2-2 στο μάτς με την Νάπολι,εχουμε λοιπόν μια γηπεδούχο που αναγκαστικά θα κλατάρει και μια φιλοξενούμενη που μοιάζει ανεβασμένη. Σάν να διαβάζω σχόλια του τύπου πως μίλησε η φανέλα και οτι η Ευρωπαϊκή εμπειρία της Ιντερ επικράτησε κτλ.Είδωμεν αλλα το διπλό είναι αρκετά μεγάλο.

Συνέχεια απο το Βέλγιο οπου η Κλάμπ Μπρίζ υποδέχεται την Μπεσίκτας.Δεν πάω με την διπλή ευκαιρία αλλα με το 2DNB οπου πληρώνει 2,30 αρκετά καλύτερα απο το 1,70,μιας και πιστεύω πως έχει ελπίδες η ομάδα απο την Τουρκία.

Κλείνω με ακόμη μια έκπληξη. Η Έβερτον είναι σε ελεύθερη πτώση ενώ η Ντιναμό Κιέβου γαζώνει. Άλλο Αγγλία άλλο Ουκρανία βέβαια αλλά μου αρέσει σαν ομάδα και πιστεύω σε αυτή την έκπληξη.
 
 O εικονιζόμενος είναι παίκτης της Ντιναμό.Μπελχαντά περιμένουμε πολλά απο σένα.


Κλαμπ Μπριζ - Μπεσίκτας 2DNB (2.30)

Βόλφσμπουργκ - Ίντερ 2(5.40)

Έβερτον - Ντ. Κιέβου 2(3.15)

Δεν υπάρχουν σχόλια: