Live score


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Πραματα και θαματα..Βook-keeper 11/03

Την καλημέρα μου να έχεται.Το τί έγινε χθες δεν περιγράφεται. Το ένα Αγγλικό που είχαμε 2-3 γκόλ έμεινε στο 0-0 ενώ το άλλο αντερ πέρασε σχετικά ξεκούραστα και χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Στο άλλο μάτς αν μπορούσε να μου εξηγήσει κάνεις τι έγινε θα του έπαιρνα χέρι.Ο Κασίγιας θα έχει να θυμάται αυτό το μάτς καθώς και τα 4 γκόλ της Σάλκε ήταν ποιημα ενώ η Ρεάλ αν εξαιρέσεις 2 γκόλ κεφαλιά του Κριστιάνο πέτυχε και ενα τρίτο που απο οτι είδα ήταν κατα κάποιο τρόπο ο ορισμός του οφσάιντ.Μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες τελικά. Στα σημερινά τώρα.
 
 
Μάτς κυπέλλου για την Αεκ με το Ολυμπιακό. Δεν θα μπλέξω με σημείο καθώς ολα παίζουν και με την Αεκ να μπαίνει δυνατά στην πρόκριση ωστόσο θα σταθώ στα γκολ. Πιστεύω θα έχουμε φάσεις και γκολ και θέαμα και νομίζω για την μία η την άλλη το σκορ θα ξεφύγει, αν δεν κολλήσει σε κανένα 0-0 και εκει κλάψουν μανούλες.

Στο άλλο μάτς συναντιούνται οι δύο ομάδες οπου με το ίδιο σκορ στο πρώτο αγώνα οπως το δικό μας του κυπέλλου θα παλέψουν για την πρόκριση. Εδώ περιμένω ενα μάτς κομμένο και ραμμένο για τον Μουρίνιο θα περιμένει και θα παίξει  άμυνα λογικά θα δεχτεί γκολ αλλα θα σκοράρει και θα κερδίσει.Παίζει δυνατά κατεμε το 2-1 σαν σκόρ.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 4-6 γκολ(3,30)

Τσέλσι - Παρί Σ.Ζ.1 και G-G(4.60)

2-1 Α.Σ(9,50)




Δεν υπάρχουν σχόλια: